dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Vrolijk fd maakt van sparen een feest!

Kinderspaarweken van 21 oktober tot en met 1 november

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Vrolijk fd, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Andijk, is het van 21 oktober tot en met 1 november een feest voor kinderen.

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij een leuk cadeautje uitkiezen en direct mee naar huis nemen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen. En JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf. Een afspraak is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook klaar.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is.” vertelt Arend Vrolijk van Vrolijk fd.

Van harte welkom
Iedereen is van 21 oktober tot en met 1 november welkom bij Vrolijk fd. Arend geeft aan: “Kom naar ons kantoor aan Kleingouw 28 in Andijk tijdens de feestelijke Kinderspaarweken. We laten dan ook graag JongWijs zien.” Om een rekening te openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. De cadeautjes staan klaar!

Voor meer informatie en de actievoorwaarden, kijk ook op www.regiobank.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen