vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Vrolijk fd / RegioBank introduceert De Wooncheck

De afgelopen dagen zijn, net als voor iedereen, ook voor Vrolijk fd / RegioBank meer dan hectisch.
Zonder afspraak het kantoor aan de Kleingouw 28 binnen wandelen zit er door het coronavirus voorlopig niet in. Ronduit waardeloos, zo stelt Arend Vrolijk, maar gelukkig kunnen wij er op veel andere manieren wel gewoon voor onze klanten zijn.

Financieel landschap verandert
Het financiële landschap is aan het veranderen. Zo heeft een aantal geldverstrekkers op de hypotheekmarkt al een renteverhoging doorgevoerd. Ook het acceptatiebeleid van een aantal banken is aangescherpt. Aan de andere kant zie je dat bij een aantal banken regelingen komen voor klanten die door het coronavirus in de problemen komen zoals een tijdelijke stop op aflossen.

De Volksbank, het moederbedrijf van RegioBank, heeft vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid aangegeven haar klanten maximaal te ondersteunen met de optie om maximaal 3 maanden te “pauzeren” met het aflossen van de hypotheek.
Ook qua verzekeringen zien wij dat onze klanten met tal van vragen zitten, waarbij nu de vragen over de reis- en annuleringsverzekering met stip op één staan.

Financiële onrust, doe de Wooncheck
Tel bij deze onzekerheid ook nog eens de persoonlijke impact op (denk aan baangarantie bij loondienst, de ZZP-er met teruglopende opdrachten of bijvoorbeeld de problemen met kinderopvang), dan is het logisch dat wij hier veel vragen van onze klanten over krijgen. Vanuit deze toenemende onzekerheid hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met de Wooncheck.
Met de Wooncheck willen wij je laten zien welke opties je hebt voor jouw hypotheek en verzekeringen. Het uitgangspunt hierbij is jouw huidige producten te checken of deze nog up-to-date zijn en of je wellicht met slimme aanpassingen geld over kunt houden, wat zeker in de huidige situatie voor iedereen prettig is.

Meer weten over de Wooncheck?
Neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons dagelijks telefonisch van 10.00 uur tot 17.00 uur bereiken (0228-592420). Ook via mail zijn wij bereikbaar, info@vrolijkfd.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen