zondag 26 mei 2024
spot_img

Vrouwen van Nu

De reiscommissie van beide afdelingen Oost en West hebben de koppen bij elkaar gestoken om te kijken waar ons gezamenlijk reisje naar toe kon gaan. Dat wordt al jaren gedaan met de bus, maar helaas moet je tegenwoordig ook met de rijtijden van de chauffeur rekening houden en dan wordt een hele dag moeilijk. Niet getreurd, want in het voorjaar komt er een bericht dat ze naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest willen en een stampot maaltijd in Sarto. De datum is geprikt op 3 oktober en al snel worden de namen opgeschreven van leden die graag mee wilden.
Dinsdag was het zover en de bus uit Hem komt op tijd , rond half 12 voorrijden en wij zijn ook allemaal op tijd. Geen oponthoud onderweg en dus zijn we rond 1 uur in de NOP. We krijgen allemaal een ticket en plattegrond en kunnen we onze eigen weg gaan. Het is er druk dus eerst lopen we nog redelijk dicht bij elkaar. De och’s en ach’s, wat leuk, hoor je. De foto’s op de telefoons worden bekeken of het wel gelukt was en zo waaieren we uit over het complex. Half 3 verzamelen in de “zwevende” bloementuin voor koffie/thee en wat lekkers. Dat gaat er wel in.

Het is daar een fleurige boel. Spiegelwanden die extra uitstraling geven aan de talrijke hanging baskets. Hierna hebben nog een uurtje de tijd om verder te kijken bij o.a. de flamingo’s en uiteindelijk de winkel. Er worden verschillende orchideeën gekocht, ingepakt en in het bagageluik van de bus gezet. Om zes uur zijn we weer in Andijk, waar we een drankje, soep, stampot en ijs geserveerd krijgen. In de bus, bij de pauze en bij het eten wordt er druk heen en weer gekletst en we sluiten dan ook rond acht uur een leuke dag af.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen