dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Vrouwen van Nu afd. Andijk-Oost

Op dinsdag 12 september werden de Vrouwen van Nu welkom geheten door Wilma, op de eerste avond van het nieuwe seizoen. We begonnen met een minuut stilte voor ons overleden lid, Janny Groot.
Het eendagsbestuur voor mei 2018 werd bekend gemaakt: Sita Haak, Dora Benedictus, Jo Vriend, Pieternel Spaans, Anny Moes en Diny Ubbink.
Er werd een oproep voor nieuwe bestuursleden gedaan, want volgend jaar stoppen 2 bestuursleden. Toen kreeg mw. Henny Spijkstra het woord. Zij was samen met een assistente gekomen om ons te laten was- tekenen. Bijenwas die op een speciaal strijkboutje wordt gesmolten en daarna op heel glad papier(wat niets opzuigt) gestreken. Dit kan met verschillende kleuren. Er ontstaan dan hele mooie, leuke patronen. In deze patronen ontdekten de dames verschillende afbeeldingen, zoals gezichten of dieren.
Mw. Henny, die ook een medium is, gaf uitleg van de verschillende patronen en kleuren. En of je nu wel of niet gelooft in de uitleg van een medium, het was wel opvallend dat zij van sommige aanwezigen kon vertellen in welk been
of welke voet ze soms pijn hadden. Dat er ook emoties werden “gelezen” is natuurlijk niet zo moeilijk in zo’n groep vrouwen. Het gezegde is niet voor niets: elk huisje heeft z’n kruisje.
Wilma bedankte mw. Henny en assistente met een chrysanten-plant. Zij vermeldde dat de traktatie in de pauze van Elly Bruin en Wilma Nijman was vanwege huwelijksjubilea. Zij wenste ons wel thuis en tot ziens op 10 oktober met een lezing over China.
GDD

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen