dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Vrouwen van Nu Andijk West

17 oktober in Cultura en het lijkt buiten en binnen nog wel zomer al hoewel er op de uitnodiging staat: “we gaan terug in de tijd”. Hoezo? Het gelegenheidsduo had al snel een idee voor een avondje vermaak. Als bestuur is dat prettig, dan hoeven we niet zoveel te doen.

Deze dames heetten ons welkom met eigen gemaakt gebak bij de koffie/thee. Een lekkere verrassing. In dit geval staan de tafels in een rij en ieder die binnen komt schuift aan. Zit je ook weer eens bij een ander en het lijkt erop dat we onze meegebracht schaar en lijm moeten gaan gebruiken. Een korte uitleg en voorbeeld bij de drie-luik die we gaan maken.

Vroeger zag je ze wel eens voor de planten staan. Dit wordt een kinderkamer formaat. Ziet er gezellig uit als de pakketjes uitgedeeld worden. Drie verschillende soorten om 3D mee te gaan verwerken. De basis van het drieluik beplak je met een achtergrond en bevestig je met een lintje aan elkaar. Voor of achter een strikje, dat mag je zelf bepalen.

De rest van alle afbeeldingen mag je naar eigen inzicht op de basis verwerken, met het materieel wat in je pakketje zit. Hier en daar wat hulp van Chris of Paula. Zo krijgt een ieder, die toch dezelfde basis heeft, weer een andere uitstraling. Leuk om te doen en weinig tijd om even te pauzeren, al wordt er tussendoor heel wat bijgepraat. Het is inspannender om een en ander uit te drukken/knippen en met een klein plakkertje (3D) te verwerken.

Enkele snelle dames hebben nog tijd om te beginnen met een egeltje vouwen uit een meegebracht pocketboekje. Wederom een secuur werkje maar wel grappig.

Voor we het weten is de avond al weer voorbij en kijken we terug op een leuke avond.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen