maandag 27 mei 2024
spot_img

Vrouwen van Nu Andijk West

Februari is de maand van de jaarvergadering bij ons. We staan eerst even stil bij de vermissing van de kleinzoon van ons lid Ietje en we wensen een ieder die daarbij betrokken is heel veel sterkte en duimen voor een goede afloop. We doen in verkorte vorm een terugblik op onze avonden, als ook de belevenissen van de museum/reiscommissie. De leesgroep laat weten wat ze gelezen hebben. Leuk om te doen. Financiën zijn in goede handen en worden goed gekeurd.

Onze ziekenbezoekster wil na een paar jaar het stokje overdragen en er staat weer een ander op. Wat zijn we blij met een grote groep vrijwilligers. Ze krijgen allemaal een bos tulpen. Het reilen en zeilen van Stichting Cultura wordt ook belicht. De vaste clubs die er gebruik van maken en door wat nieuwe initiatieven erbij floreert ons onderkomen prima. Peter en Mirjam bedanken we met een mooi bloemstuk. Het bestuur breidt zich uit met 1 dame en geïnteresseerde buitenstaanders mogen altijd een avond bijwonen om te kijken of ze zich ook aan willen sluiten bij de Vrouwen van Nu.
Een jubilaris in de vorm van 25 jaar lid is ditmaal Loes van der Werff. Ze krijgt een mooi boeket.
We zijn er al weer door heen, gaan aan de koffie met wat lekkers en sluiten de avond af met een paar rondjes bingo, welke gefinancierd wordt uit de algemene middelen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen