woensdag 26 juni 2024
spot_img

Vrouwen van Nu Andijk West

Met de Paas voor de deur vonden we een doe avond weer eens wat anders. Een Paasstuk maken stond dan ook op het programma. We hadden Petra en Annemiek van voormalig tuincentrum de Weet benaderd om ons wegwijs te maken. Dit hield wel in, plastic op de vloer en tafels. Een kartonnetje voor onder het lijmpistool, de stroom voorziening en de benodigde attributen op en rondom de tafels. Wat extra voorbereiding en na afloop ook weer met vereende krachten de boel opruimen. Ook dat hoort erbij.
We beginnen met koffie/thee en wat lekkers. Twee jarige jobben trakteren. Dan kunnen we beginnen. Petra en Annemiek hebben beide een verschillende krans gemaakt, welke als inspiratie kan dienen voor je eigen maaksel. Soms weet je niet waar je beginnen moet, maar met wat uitleg en hulp komen we een heel eind. De takken op de grond, de kleinere versieringen op een tafel en zo lopen we regelmatig is het rond om wat leuks te scoren voor je eigen Paaskrans. We gunnen ons ook eigelijk geen tijd voor de pauze, want stel dat we tijd te kort komen. Natuurlijk is dat niet zo, maar het gevoel van. Op de foto dan ook een impressie van enkele werkstukken.

15 mei sluiten we het seizoen af met de ontrommel coach. Een goed idee zo bij de voorjaarsopruiming in en om het huis. Inspiratie opdoen? Loop gewoon eens Cultura binnen op de derde woensdagavond van de maand.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen