woensdag 24 april 2024
spot_img

Vrouwen van Nu Andijk West

Normaal (wat is normaal?) beginnen we na de vakantie weer in september met reguliere avonden.
Helaas stonden we door het Corona virus ook al drie maanden droog, vanaf maart dus. Iedereen wordt welkom geheten en omdat ons oudste lid Marijt van Gelder op bijna 100 jarige leeftijd is overleden, deze zomer, nemen we een ogenblik stilte. Op de planning stond dat we iets zouden maken, maar door alle regels viel dat in duigen, want we konden zelf niet garanderen, dat we niet dichterbij de 1 ½ meter zouden komen als er hulp nodig was bij het maken van een leuk object. Toch vonden we, als bestuur en in overleg met Cultura, dat het mogelijk moest zijn om een uurtje samen te komen. Kijken hoe een en ander in de werkelijkheid werkt. Dan wil je ook graag opgave of afbericht van de leden en voor een groot gedeelte ging dit wel goed. Naar aanleidingen van de af berichten ook de tafels, stoelen en het gebak bij de koffie geregeld om er een gezellige avond van te maken. Wat te veel was, ging naar het personeel. Af en toe een stoel verplaatsen om met een ander, op afstand, te kletsen was mogelijk. Dat deden naderhand de aanwezige leden van de leesclub ook, om onderling weer afspraken te maken voor een bijeenkomst.
Gezellig en ontspannen vertrokken we pas tegen half 10 weer.

Hoe en wat we in oktober gaan doen blijft nog dubieus. Willen de spreeksters, mag het van de regering, we weten het nu nog niet, maar we hopen het er beste ervan.
Intussen is ook de Rabo club support actie weer gestart. Net als vorig jaar kunt U uw stem na 5 october uitbrengen op een vereniging en natuurlijk hopen wij ook op Uw stem. Alvast bedankt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen