woensdag 19 juni 2024
spot_img

Vrouwen van Nu Andijk West

Een inspannende en ontspannen avond. Wat klinkt dat raar. Nou, verven kan best inspannend zijn en tegelijkertijd kan je ongedwongen praten. Dat deden we op de laatste avond van het seizoen. Zwerfstenen verven. Misschien is de rage een beetje over, maar dat maakt niet uit. Je kan wat je gemaakt hebt ook zelf houden of weggeven. Wij hebben een gezellige avond.
Er wordt uitgelegd dat we met acrylstiften gaan werken. Eerst goed schudden, maar hou wel de dop er even op, anders zit je misschien zelf gelijk onder de verf. De punt iets indrukken en je kan aan de slag. Laat even drogen wat je met 1 kleur gemaakt hebt voor je er een andere kleur tegen aan zet. Over elkaar heen kan ook, maar altijd wachten voor je verder gaat. Een en ander loopt anders in elkaar over. Denk je klaar te zijn, dan wordt de afbeelding afgelakt door Marijke. Wil je er toch nog iets aan toevoegen, dan kan dat en wederom weer laten aflakken.

Intussen hebben wij nu een bos bloemen aan lid Aagje overhandigd. Ze was onlangs 65 jaar getrouwd met Gerrit. Gewapend met diverse creaties gaan we naar huis en wensen iedereen een goede zomer. Tot september.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen