zaterdag 13 april 2024
spot_img

Vrouwen van Nu Andijk West

Ook op de jaarvergadering komen veel leden naar Cultura. Daar zijn we blij mee.
Bij de mededelingen laten we weten dat we een enqûete houden onder de leden over het wel en wee van de algemene vereniging. Die wordt ook gelijk anoniem ingevuld aan ons retour gegeven.
De leden die al meer dan 50 jaar lid zijn trakteren meestal. In dit geval ook, al is Truus al 60 jaar lid. Als jonge vrouw kwam ze op Andijk wonen en sloot zich gelijk aan bij de vrouwen vereniging. Zij krijgt een mooie bos bloemen. Nel was er niet maar had al een plant gehad voor 25 jaar lidmaatschap en ook voor Wil 58 jaar lid en 103 jaar jong een mooie bos bloemen. Bloemen geven we even later ook aan de beheerders van Cultura voor de goede zorgen bij al onze avonden. Dank daarvoor.

Het jaar- en financiëel verslag worden goedgekeurd. De reis- en museum commissie laat weten wat er gedaan is in het afgelopen jaar, als mede de leeskring welke boeken er zijn gelezen.
De ziekenbezoekster zoekt wel een opvolgster, maar dat blijkt lastig te zijn. Aan verjaardagen wordt ook gedacht. Fotoboeken van het wel en wee van de vereniging liggen op de bar en worden bekeken. Best ook veel werk en we hebben een klein presentje voor al deze vrijwilligers: Meina, Hilly, Willy, Diana, Cilia, Lies, Rina, Hannie, Emmy, Hetty, Annie. Als bestuur zijn we blij met hun inzet.

Na de pauze houden we de bingo. Sommige cadeaus zijn gesponsord, waarvoor onze dank, anderen nog weer over van het sinterklaasfeest. We strepen niet alleen maar getallen weg, we laten de dames ook allemaal samen een keer staan. Komt een nummer voorbij dat op je kaartje staat dan ga je zitten. Hilarisch en al snel blijven er enkelen over, die een presentje gaan uitzoeken. Ook moeten we soms de kaartjes naar je buurvrouw doorschuiven. Gewoon een beetje anders en onder het genot van een warm hapje. We zorgen ervoor dat iedereen met een kleinigheid naar huis gaat.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen