dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Vrouwen van Nu Andijk West

Bij jaarvergaderingen laten leden vaak verstek gaan. Gelukkig bij ons niet en veel leden horen dan ook het afgelopen jaar voorbij komen, voor zover ze zelf niet aanwezig konden zijn. De extra bezoekjes her en der van het bestuur, maar ook van de zieken bezoekster. Ja het komt voor dat een lid er tijdelijk niet kan zijn, gebroken ledematen of wat anders en dan is het beetje extra aandacht wel leuk. Het financieel verslag is ook in orde en we gaan dan ook ons 80 jarig bestaan hier en daar extra vieren.

Donateur voor 10 euro
Hannie heeft nog wat mededelingen over ons clubhuis Cultura, waar alle verenigingen die er gebruik van maken, inspraak hebben. Ook kan je voor een € 10,00 donateur worden met kans op een uitgekeerde premie. De oostkant is gerenoveerd en de oude letters “Cultura” hebben daar weer een plaats gekregen. De leden horen welke boeken er gelezen zijn, waar de museum leden heen geweest zijn en de kleinere bezoekjes in en om Andijk, zoals zondag de 26ste naar de Gereformeerde kerk. Alle leden kunnen er aan meedoen, maar er wordt niet van te voren een schema gemaakt. Er wordt o.a. naar actualiteiten gekeken, zoals laatst Picasso in Beelden aan Zee in Scheveningen. Scheidend bestuurslid Hilly Dogger wordt in de bloemetjes gezet, alsmede ook onze vele vrijwilligers voor hand- en spandiensten. Zo hou je een vereniging levend en is het leuk om je er bij aan te sluiten.

Jubilarissen
Als je al zo lang bestaat zijn er ook jubilarissen. Ank Goudsblom is er al weer 25 jaar bij, maar Ietje Swagerman sloot zich op jonge leeftijd aan bij de Bond voor Plattelandsvrouwen, wat nu de Vrouwen van Nu heet. Dat deed ze 60 jaar geleden, dus tijd voor een bloemetje, ook al moest ze verstek laten gaan door ziekte. Dus ga je op bezoek.
In het kader van ons 80 jarig jubileum hebben we een bingo zonder inleg maar wel met de nodige prijsjes. Nog een troost rondje toe voor wie niet in de prijzen was gevallen en later dan anders sluiten we een gezellige avond af.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen