maandag 20 mei 2024
spot_img

Vrouwen van Nu

Behalve het gezamenlijke reisje organiseren de afdelingen Oost en West van de Vrouwen van Nu per seizoen een gezamenlijke avond. De ene keer in Dorpshuis centrum, de andere keer in Cultura. Dinsdag 14 maart was het aan de afdeling Oost om de avond te regelen.
De kledingwinkel Sammy-Jo uit het winkelcentrum was gevraagd een modeshow te geven.
Voor een volle zaal (hetgeen het nodige “gekakel” oplevert) werd een mooie, draagbare collectie kleding geshowd door 6 klanten van de winkel. Sylvia, Sandra, Natasja, Roos, Saskia, Ariana, Nicole en Inge liepen als mannequins over de rode loper. Ook achter de schermen waren enkele helpsters om te zorgen dat de kleding perfect zat.
Veel dames vonden het jammer dat er tijdens deze show geen informatie werd gegeven over materialen, maten en prijzen. Dit werd goedgemaakt na afloop van de show, want toen kwamen de rekken met kleding de zaal in en kon er “gevoeld”, gekeken, gevraagd en eventueel gekocht worden.
Het is toch bijzonder dat een klein dorp als Andijk zo’n leuke kledingwinkel heeft en dat door een modeshow hieraan wat meer bekendheid kan worden gegeven.
De volgende avond van de afdeling Oost is op dinsdag 11 april, 19.45 uur in Dorpshuis centrum.
Dan komt de heer Gerber vertellen over Stichting Leeuw en park Hoenderdaell. GDD

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen