woensdag 17 juli 2024
spot_img

“Waar is de ster?“

Dinsdag 3 december kwam postbode Tineke een speciale brief op Basisschool De Bangert bezorgen. Op de envelop stond een adventskrans waarbij 1 kaarsje brandde, zelfs de postbode “brandde” van nieuwsgierigheid om te weten wat er in de enveloppe zat.

In de speciale enveloppe zat een grote kaart met de tekst “Waar is de ster?“ Geen afzender en geen toelichting. Al pratende met de kinderen dachten we toch dat het iets met kerst te maken moest hebben en misschien ook wel met de ster van Bethlehem?

Juf Jacquelien lichtte een puntje van de sluier op door de kinderen te vertellen dat ze de adventskrans en de Andijker goed in de gaten moeten houden. Deze boodschap leidt tot iets, maar wat…..
Voor iedereen die nu ook nieuwsgierig is geworden; kerstavond, 24 december 19.00 uur, heeft de kerstgezinsvieringgroep wederom een leuke, eigentijdse viering in elkaar gezet.

Net als vorig jaar, willen we graag dat het een viering voor en door kinderen wordt. Dus iedereen uit Andijk, Onderdijk of Wervershoof, die op wat voor bassischool dan ook zit, mag zich opgeven om mee te doen met deze kinderviering. Geef je op bij jacquelienhaakman@gmail.com

We oefenen maandag 23 december om 13.30 uur in de R.K.-kerk van Andijk.

Voor een ieder ander die niet mee wil of kan doen, die nodigen wij van harte uit om deze bijzondere viering met ons mee te vieren.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen