maandag 20 mei 2024
spot_img

Waarom Spaans bij La Academia?

Door Spaans te leren bij La Academia gaat er een wereld voor je open. Geen enkele taal is zo mooi en universeel als het Spaans. Als je aan het Spaans denkt, denk je aan leuke dingen als reizen, dansen, films, muziek, eten en literatuur. Spaans wordt gesproken door 570 miljoen mensen wereldwijd en ruim acht procent van de wereldbevolking communiceert online in het Spaans.

Door Spaans te leren bij La Academia dompel je je onder in de Spaanstalige cultuur, ontmoet je nieuwe mensen, in de lessen of bij het Local Intercambio dat we elke maand organiseren in Hoorn. Ook staat er in 2019 weer een studiereis gepland en dat is een onvergetelijke ervaring. La Academia organiseert ook (kook)workshops, toneelavonden en filmavonden in cinema Oostereiland in Hoorn.
La Academia heeft een Spaanse cursus op ieder niveau. Spreek je nog geen woord Spaans of wil je juist je Spaanse woordenschat perfectioneren? We hebben altijd wel een cursus die aansluit op je niveau en ambitie. Een bevoegde ervaren docente en veel persoonlijke aandacht in kleine groepen.

Wanneer je Spaans leert bij La Academia ben je ongemerkt de hele dag met de taal bezig en een betere leerschool is er natuurlijk niet. Na het behalen van het A1 beginnersniveau zal welk Spaanstalig land je ook kiest, deze kennis van het Spaans je reiservaring verrijken. Daarnaast pak je de lokale cultuur van het land veel makkelijker op en maak je veel makkelijker een praatje met de locals. Vragen naar de weg, reizen met het openbaar vervoer, een hotel boeken, restaurantbezoek, nieuwe contacten maken, met Spaans wordt het allemaal veel makkelijker en leuker!

Informatie en aanmelding: La Academia, mw. drs. Connie Dhauw. Tel.: 0228-321640, cdhauw@laacademia.nl en op www.laacademia.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen