donderdag 13 juni 2024
spot_img

Wat een leuke aparte koopjes bij Veiling Sarto!

Zo, de catalogus voor 8 maart is klaar! Een hele klus, maar wat is het weer leuk! Wat is er allemaal wel te koop? Naast de taarten, planten, drank en kaas zijn er nog zoveel aparte koopjes! Hond of paard knuffelen en verzorgen, West-Friese struuntocht, spannend wat het is. Nat scheren voor een heer, onder toeziend oog van de partner, en een gezellig avondje toe.

Overnachten in de Dars of in de haven van Andijk overnachten in een Tiny-Float voor twee personen met ontbijt. Waarschijnlijk heel romantisch, het proberen zeker waard! Fietsen met Piet en Joke, al jaren een topper, de kaartavond in Sarto, biljarten met Louis en Gerard, keezen op de pastorie. Vliegen boven de bloeiende tulpenvelden, naar een vliegshow in Oostwold, met vogels vliegen in Andijk? Genoeg variatie voor een dagje op stap of een avondje uit. Zelfs in een rolstoel kan men er op uit!

Heel apart is ook het koopje: Uitdaging voor machomannen – en vrouwen! Wil jij eens laten zien wat je waard bent? Denk jij dat je de waterrat van Andijk bent? Dan dagen wij jou uit! ’s Middags laten zien wie de beste is met de waterspelen en ’s avonds wie de grootste maag heeft? En aan het begin van de nacht laat je zien hoe je slalommend naar huis kan fietsen! Wie durft de uitdaging van Niels & Mieke, Gerald & Margit aan?

Over uitleven gesproken: heerlijk alle agressie er uit slaan op de pallets van het Huttendorp! Maak samen iets moois, leef je uit, eet en drink en geniet. Als het te hard is gegaan: de mogelijkheid van een vijfrittenkaart fysiotherapie bij Werner. Alles weer soepel!

Lees de catalogus eens op uw gemak door en geniet van het grote gevarieerde aanbod!
We zien u graag op de Veilingavond, vrijdag 8 maart in Sarto!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen