maandag 22 april 2024
spot_img

Wat is de zin van het leven? Ontdek het zelf!

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is de Alpha-cursus: eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. In acht bijeenkomsten op de maandagavond ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Wekelijks kom je bij elkaar, eet je gezellig samen, luister en discussieer je over een bepaald thema met anderen en krijg je heldere, aansprekende uitleg over het christelijk geloof.
Thema’s die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: ‘waarom zou ik geloven?’, ‘wat is het christelijk geloof en de Bijbel?’, ‘hoe kan ik geloven?’, ‘bidden; waarom en hoe?’
Deelname aan de cursus is vrijblijvend en gratis. 

De Alpha-cursus is iets voor jou, als je bijvoorbeeld wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde, of je je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen.

Lijkt het je wat? Kom dan eerst naar de intro-avond en ervaar zelf of het iets is voor je. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door een aantal inspirerende onderwerpen.
Dit initiatief, door de Vrije Baptistengemeente Enkhuizen, start op maandag 14 oktober. Om 18.30 uur starten we met een gezellige maaltijd. Interesse, nieuwsgierig of meer informatie? Meld je, ook i.v.m. de planning van het eten, bij Gitta Klopper op 0228-593511 / cengklopper@gmail.com.

Meer informatie over de Alpha-cursus is ook te vinden via de website www.alphacursus.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen