maandag 24 juni 2024
spot_img

Wat schuilt er achter de naam ‘DEEN is de ander niet’?

Cor Deen (60) vertelt: “De naam van ons bedrijf is bedacht door mijn broer voor de 70ste verjaardag van mijn vader. In het gastenboek schreef hij een verhaaltje en hij eindigde met de woorden ‘DEEN is de ander niet’. De woordspeling op het bekende gezegde vond ik goed gevonden, hij pakte me. Toen ik enige tijd later voor mijzelf begon en een naam voor mijn bedrijf moest bedenken, moest ik aan die woorden denken. Als eerbetoon aan mijn vader heb ik het bedrijf die naam mee gegeven.”

“Wij van ‘DEEN is de ander niet ‘verzorgen voor onze klanten (interne) verhuizingen, aankleding en totaalinrichting van kantoren, werkkamers en bedrijfsruimtes. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij inrichten en verhuizen.”

Van kantine tot directiekamer
“Wij leveren kantoormeubilair en zorgen ook voor de montage. Indien nodig verzorgen wij instructie ter plaatse. Van meubilair voor de kantine tot de kamer van de burgemeester. Je kan het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het leveren. Met een magazijn van ca 3500 m2 groot kunnen wij voor een scherpe prijs uit voorraad leveren.”

Magazijn efficiënt gebruiken
Ook voor gegalvaniseerde archief- en magazijnstellingen bent u bij dit bedrijf aan het goede adres. Cor: “Zo’n stelling is makkelijk in gebruik en onderhoud en heeft een lange levensduur. Wij leveren stellingen in diverse uitvoeringen en afmetingen. Een flexibele en efficiënte manier van opslag voor bijvoorbeeld uw magazijn, kantoor of gewoon voor thuis. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!”

Musea is maatwerk
“Maatwerk is onze specialiteit! Sinds enige tijd zijn wij ook gecertificeerd om museum objecten (intern) te verhuizen.
Tot onze klanten behoren een aantal gerenommeerde musea die uitermate tevreden zijn over onze dienstverlening.

Wij komen graag bij u langs of ontvangen u in onze showroom om u van het juiste advies te dienen. Wij werken op afspraak, ook buiten kantooruren.”

U vindt ons hier
DEEN is de ander niet vindt u op Horn 5, 1619 BR Andijk. Telefonisch bereikbaar op kantoor via 0228-520368 of mobiel 06-21823000.
Kijk ook eens op de website: www.deenisdeanderniet.nl of in de webshop www.didan.nl of volg ons op Facebook.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen