zondag 26 mei 2024
spot_img

We Improve groeit

Sinds twee jaar is sportschool We Improve aan het groeien. Binnen deze twee jaar zijn er tal van mensen die zichzelf enorm hebben overtroffen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Wat maakt deze sportschool zo speciaal?
Naast de workout die dagelijks anders is vinden wij sfeer en ontwikkeling van jouw gezondheid belangrijk. Iedereen weet dat meer bewegen en krachtsport belangrijk is, maar een gezonde leefstijl volhouden is lastig. Om een gezonde leefstijl vol te houden ben je bij We Improve aan het juiste adres. Los van de workouts worden er regelmatig lezingen gegeven en is er ruimte om jou te helpen gezondheid bevorderende patronen te verbeteren en vol te houden.

Elk jaar nemen ziekte en ongezond gedrag toe. Veel mensen zitten chronisch slecht in hun vel. Jij kunt ervoor kiezen jouw gezondheid in eigen handen te nemen door gezondheid bevorderend gedrag aan te leren. We Improve biedt optimale begeleiding om: gezond gedrag aan te leren, fysiek sterker te worden, je immuunsysteem te verbeteren en mentaal meer aan te kunnen. Samen met de trainers kunnen we een passend programma voor jou bieden!

Wil jij dieper ingaan op het bovengenoemde of ervaren hoe een training eruit ziet? Dan is er een tijdelijke actie! Tot eind februari kun je een adviesgesprek + 3 (i.p.v. 1) proeflessen inplannen!
info@weimprove.me

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen