vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Webshop geopend! Flinke vroegboek korting

Koop nu je zwemabonnement via de webshop op www.deweid.nl. Bij vroeg boeken kan je online korting oplopen tot 10 euro! Belangrijk: als je de inlogcodes niet meer weet voor de aanschaf van zwembadpasjes kun je deze opvragen via webkassa@deweid.nl.

28 april weer buiten zwemmen!
Over een paar weken start er weer een heerlijk seizoen buiten zwemmen! De Weid is dankzij de vrijwilligers al bijna startklaar; nu alleen de laatste beurt nog. Op 13 april is de schoonmaakdag van 10.00 tot 14.00 uur. Help je het zwembad mee om de tafels en stoelen, speeltoestellen, perrons en dergelijke schoon te maken? Je hulp is van harte welkom!

Zwemlessen ook in 2019!
Er wordt gezegd dat kinderen die in een buitenbad leren zwemmen in het algemeen betere zwemmers worden en nog wat weerbaarder zijn in buitenwater. De Weid biedt ook dit seizoen weer A/B- en C-leszwemmen aan. De lessen zijn op dinsdag en zaterdag van 17:00 tot 19:00 en staten. Interesse of vragen? Check de website. Opgeven kan tot 4 mei via zwemlessen@deweid.nl. Afzwemmen is op 14 september van dit jaar.

Nieuw kassasysteem
Goed nieuws voor de kassa vrijwilligers. Het kassasysteem dat inmiddels ruim 6 jaren oud was is vervangen door een splinternieuwe HP-installatie. Werkt een stuk vlotter en daardoor gebruiksvriendelijker. Vind jij het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Je bent van harte welkom!

Mail bij belangstelling even aan
info@deweid.nl. Bedankt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen