woensdag 19 juni 2024
spot_img

Webshop geopend!

5 euro korting!
Koop nu je zwemabonnement via de webshop op www.deweid.nl. Online krijg je 5 euro korting op aanschaf! Belangrijk: als je de inlogcodes niet meer weet voor de aanschaf van zwembadpasjes kun je deze opvragen via webkassa@deweid.nl

28 april weer buiten zwemmen!
Over een paar weken start er weer een heerlijk seizoen buiten zwemmen! De vrijwilligers zijn de hele winter druk geweest om De Weid weer startklaar te maken. Op 14 april is de schoonmaakdag van 10.00 tot 14.00 uur. Help je het zwembad mee om de kleedkamers, tafels en stoelen, de douches, speeltoestellen en dergelijke schoon te maken? Je hulp is van harte welkom!

De zwemlessen keren terug!
Er wordt gezegd dat kinderen die in een buitenbad leren zwemmen in het algemeen betere zwemmers worden en nog wat weerbaarder zijn in buitenwater. De Weid is blij dat we ook dit seizoen weer A/B- en C-leszwemmen kunnen aanbieden. De lessen starten op 14 mei aanstaande. Interesse of vragen? Check de website. Opgeven kan tot 4 mei via zwemlessen@deweid.nl. Afzwemmen is op 15 september van dit jaar.

Vrijwilligers gezocht!
Vind je het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? Je bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen