maandag 22 april 2024
spot_img

Week tegen Eenzaamheid: Leuke activiteiten bij Wings of Change

Uit cijfers blijkt dat 40% van de mensen in West-Friesland gevoelens van eenzaamheid ervaren en hebben behoefte aan sociaal contact. Met de uitbraak van het coronavirus zal dit percentage ongetwijfeld gestegen zijn.

Stichting Wings of Change in Andijk besteedt dit jaar ook weer de nodige aandacht aan de Week tegen Eenzaamheid, van 1 t/m 8 oktober. Er staan die week een viertal extra buitenactiviteiten bij onze stichting gepland welke mogelijk wordt gemaakt door een bijdrage van het Oranje Fonds. Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk voor een ieder die behoefte heeft aan sociaal contact. Per middag zijn er 15 plekken, dus wees er snel bij!

Programma:
Op vrijdag 2 oktober en woensdag 7 oktober ben je welkom op het terrein van Wings of Change zelf. Hier hebben wij een middag vullend programma op de planning staan. Ontvangst om 13:30 uur in de Sociale Huiskamer met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna loop je onder begeleiding een rondje langs de volières. Er wordt afgesloten met een indrukwekkende en educatieve roofvogeldemonstratie.

Op dinsdag 6 oktober en donderdag 8 oktober staat een gezellige middag gepland bij kinderboerderij de Put in Andijk. Kinderboerderij de Put valt ook onder het beheer van Stichting Wings of Change. Daarom kunnen wij je alles vertellen over het park en de aanwezige dieren. Bij aankomst om 13:30 uur zal er op de picknicktafels een “mini” high tea, klaarstaan met overheerlijke hapjes van fruitkwekerij ’t Keetje. Uiteraard is er ook koffie aanwezig voor de liefhebbers.

Mocht jou een of zelfs twee activiteiten aanspreken? Meld je dan aan door contact op te nemen met Stichting Wings of Change. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@wingsofchange.nl of te bellen naar 0228-222136. Lukt het echt niet om met eigen vervoer naar de locatie te komen? Geef dit dan ook aan! Wij hebben een auto ter beschikking welke geheel Coronaproof is. Binnen een straal van 10 kilometer van de locatie halen we u graag op.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Ons Inloophuis de Sociale Huiskamer is elke maandagochtend en dinsdagochtend geopend van 10:00 uur tot 12:00 uur. Meld je aan, kom langs en geniet van de gezelligheid en activiteiten die wij hier organiseren.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen