dinsdag 28 mei 2024
spot_img

‘Week van het christelijke boek 2022’ bij boekshop Josia

Boekshop Josia in Andijk doet van 6 t/m 16 april mee aan de landelijke Week van het christelijke boek. In deze periode krijgen klanten bij deze boekhandel het actieboekje cadeau dat speciaal verschijnt ter gelegenheid van dit boekenfeest.

Tijdens deze boekentiendaagse, die parallel loopt aan de Boekenweek, draait alles om het plezier van boeken en van lezen. En om de verdieping en verrijking die juist christelijke boeken kunnen geven. Centraal in deze periode staat het gratis actieboekje De nacht die mijn leven voorgoed veranderde van Lody van de Kamp, dat klanten in de boekwinkel cadeau krijgen bij besteding van € 15,- aan boeken.

Actieboekje De nacht die mijn leven voorgoed veranderde
Het verhaal van de Joodse Kasriël begint in Polen, waar hij als kleine jongen met zijn familie wordt opgepakt. Het lukt hem om het getto en de concentratiekampen te overleven en voor zijn broertje te zorgen, maar daarvoor betaalt hij een hoge prijs. Na de oorlog grijpt hij de kans om naar Amerika te vertrekken met beide handen aan en verbreekt alle banden met zijn verleden. Als hij jaren later terugkeert naar Europa, praat hij voor het eerst in zijn leven met zijn kleindochter Mirjam over het afschuwelijke geheim en het schuldgevoel dat hem al die tijd hee verteerd.

Een liefdevol geschreven, aangrijpende novelle over een jongen die na de oorlog verder moet met een levenslang trauma, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Boekshop Josia gevestigd aan de Middenweg 77 te Andijk, verkoopt boeken, Bijbels, cadeaus en wenskaarten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen