dinsdag 28 mei 2024
spot_img

‘Week van het christelijke boek 2024’ bij boekshop Josia

Boekshop Josia in Andijk doet van 13 t/m 23 maart 2024 mee aan de landelijke Week van het christelijke boek. In deze periode krijgen klanten bij deze boekhandel het actieboek cadeau dat speciaal verschijnt ter gelegenheid van dit boekenfeest.

Tijdens deze boeken tiendaagse, die parallel loopt aan de Boekenweek, draait alles om het plezier van boeken en van lezen. En om de verdieping en verrijking die juist christelijke boeken kunnen geven. Centraal in deze periode staat het gratis actieboek De kans van haar leven van Tamera Alexander, dat klanten in de boekwinkel cadeau krijgen bij besteding van € 15,- aan boeken. Na 23 maart is het te koop in de boekhandel voor € 4,99.

Actieboekje De kans van haar leven
Vechten voor je bestaansrecht, daar weet Ellaby Ward alles van. In het Amerika van 1904 voldoet ze niet aan het standaard plaatje van een vrouw: ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Daarnaast werkt ze op een plek die gedomineerd wordt door mannen, en wil ze geen genoegen nemen met het kleine hoekje dat haar daarin wordt toebedeeld.

Dan ontmoet ze Robert Green, een oude, zwarte man die alles weet van er niet bij horen. Wat kan ze van hem leren? En lukt het haar om zichzelf te bewijzen tegenover haar baas? Eén ding is zeker: ze krijgt de kans van haar leven.

Over Tamera Alexander
Tamera Alexander (1961) is een bestsellerauteur met een grote liefde voor God, haar familie en geschiedenis. Met haar boeken won ze al veel awards, waaronder vier Christy Awards. Ze heeft meer dan tien boeken geschreven, waaronder een trilogie over de Belle Meade plantage.

Boekshop Josia, gevestigd in Andijk, verkoopt boeken, Bijbels, cadeauartikelen en mooie kaarten.

Boekshop Josia Middenweg 77
1619 BN Andijk 0228 593530
www.boekshopjosia.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen