zondag 26 mei 2024
spot_img

Welke jurk kies jij tijdens de Dress Swap?

De herfst doet zijn intrede en de feestdagen komen eraan. Wat is er leuker om je garderobe aan te vullen met een leuke jurk voor de feestmaand? Op zondag 19 november organiseert De Schoof een dress swap; een ruilbeurs voor feestjurken.

Alle stijlen en maten welkom!
Het gaat om jurken die je zelf zou dragen met de feestdagen of als gast op een bruiloft. Wij zijn voor deze editie niet op zoek naar themajurken, zoals bijvoorbeeld Oktoberfest jurken. Maar naar cocktailjurken, kokerjurken, glitterjurken, wikkeljurken, zwangerschapsfeestjurken, etc. Diverse maten en stijlen zijn welkom; ingetogen of juist heel uitbundig. Op instagram.com/dressswapnl vind je alvast een sneak preview van de jurken en zullen in aanloop naar de swap steeds meer jurken getoond worden.
“Vaak zijn het toch de jurken die we 1 of 2 keer aantrekken en graag weer een nieuwe outfit willen”, aldus initiatienemer Marianne Bakker. “We hopen dat iedereen met een blij gezicht naar huis gaat en natuurlijk een nieuwe aanwinst voor de feestdagen! “

Deelnemen
Het duurzamere gebruik van kleding is geen uniek concept. Maar wel nu dichtbij en specifiek gericht op (feest)jurken. En bij goede jurken wil je toch de kwaliteit fysiek voelen.

Per ingeleverde jurk kan je een andere jurk uitzoeken. Het maximum is 5 jurken. Deelname kost € 9.50. Tickets zijn verkrijgbaar op www.deschoof.nl. Je kunt je nog inschrijven tot 25 oktober 2023. Vol is vol!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen