woensdag 17 juli 2024
spot_img

Welkom op de 70e veiling Sarto!

In de catalogus die u afgelopen week in de bus heeft gekregen (of die u online kunt lezen op parochieveilingsarto.nl) staan een aantal koopjes cursief gedrukt, namelijk de veelvouden van 70! Tijdens de 70e veiling staan de nrs. 70, 140, 210, 280, 350, 420 en 490 extra in de schijnwerpers. Bij deze koopjes ontvangt de koper een prachtige verrassing! Daarbuiten krijgt natuurlijk iedereen bij het behalen van de opbrengst met een veelvoud van € 7000,= een drankje aangeboden van de veiling.

Ook zijn er weer 4 mooie manden samengesteld die ná de pauze door de notaris onder de kopers worden verloot. En na het 400e koopje wordt de door André van Duin fietswereld beschikbaar gestelde fiets verloot. Geven we nu alleen maar dingen weg? Natuurlijk niet, het gaat om de opbrengst voor onze gemeenschap! Hoe hoger de opbrengst, des te meer activiteiten kunnen we financieel ondersteunen.

Het is fijn als de zaal goed gevuld is en ieder zo af en toe eens zijn hand opsteekt. Als je dan pech (of mazzel) hebt, koop je niks, maar hopelijk juist wel de mooie, leuke, gezellige of lekkere dingen die aangeboden worden. Lees het allemaal nog maar eens na.

Varen met de Abel Tasman, vliegen vanuit Lelystad, biljarten, kaarten, keezen, borrelen, fietsen, volleyen, je naam laten punniken, zelf keramieken, of naar de drive-in bioscoop! Maar je kan ook eind juni thuis lekker al vroege piepers eten, of uit eten bij Sels, ’t Kerkje, bij Frederik en Margreet, bij restaurant Meijers 2.0 of bij Elly.

We kunnen natuurlijk alle koopjes uit de catalogus niet opnoemen, maar er is genoeg te koop om een goede reden te hebben a.s. vrijdag aan te schuiven in Sarto.
Vanaf 19 uur de kinderveiling, aansluitend mogen de kinderen naar de kleine zaal, waar gezellige spelletjes klaar staan en waar ze nog leuke prijzen kunnen winnen met de bingo!
De volwassenen gaan voor de resterende 510 koopjes. Laten we er een gezellige, succesvolle avond van maken. Welkom a.s. vrijdagavond in SARTO!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen