vrijdag 12 april 2024
spot_img

Welkoop heeft het mooiste vuurwerk

Welkoop is het grootste compound verkoper van Nederland. De voorverkoop van vuurwerk is inmiddels gestart. Zowel in de winkel als online. In de voorverkoop die loopt tot en met 27 december zijn er leuke acties.

Nieuw: Connect-serie
Nieuw en exclusief bij Welkoop is de Connect serie. De Big-Salvo Connect, de SilverKing Connect of de GoldBlast Connect? Voor al deze compounds geldt de mogelijkheid van 3+1 gratis. Wat is een compound? Verschillende vuurwerkpotten zijn op een plaat gemonteerd en reeds met elkaar doorverbonden. Daarmee geef je je eigen vuurwerkshow en heb je zelf tijd om er van te genieten ook, omdat één maal aansteken voldoende is.

Silver, Red of Knock Out serie
Welke lijn van vuurwerk u kiest is helemaal aan u. Voor de jongsten is er het Family label. Vuurwerk dat kleurrijk is, veel schoten heeft en voor een zacht prijsje aangeschaft kan worden. Uitermate geschikt om de kinderen alvast op te warmen voor de grote knal om middernacht. Verder kunt u kiezen uit de reeds langer bestaande series. Houdt u meer van unieke effecten vol verrassingen of gaat u voor de bruutste effecten. Welkoop heeft voor elk wat wils.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij Welkoop hoog in het vaandel. Ons advies: “Kies altijd voor legaal en getest vuurwerk. Daarnaast moet je je ogen gewoon beschermen met een veiligheidsbril. Wij leveren een gratis vuurwerkbril en aansteeklont bij elke bestelling. Niet alleen jezelf, ook omstanders dienen veilig te zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje.” Vuurwerk is pas veilig, mits je het op de juiste manier afsteekt. “We zijn verplicht om een vuurwerk-lanceerstandaard mee te verkopen (tenzij mensen kunnen aantonen die al te hebben. Dat betekent: lanceerstandaard meenemen naar de winkel of een nieuwe/extra aanschaffen.) “Dat doen we niet om vervelend te zijn, we zijn dat wettelijk verplicht en het bevordert de veiligheid. Dus wij staan achter deze verplichte maatregel.” Daarnaast heeft Welkoop ook veiligheidspakketten en advies en informatie voor veilig gebruik. Let ook goed op de regels die gelden voor aanschaf en vervoer van vuurwerk. Er wordt door de instanties streng op gecontroleerd. Zo mag er maximaal 25 kg p.p. gekocht worden, maar ook max 25 kg vuurwerk per auto worden vervoerd. Houdt hier rekening mee.

Afhalen op 28, 30 en 31 december 2019
Dit jaar zijn de bestellingen af te halen op 28, 30 en 31 december. Op deze dagen verkopen wij ook weer heerlijke oliebollen. Ook als u geen vuurwerk nodig hebt kunt u deze laatste maand van het jaar gewoon bij Welkoop voor al uw vertrouwde artikelen en advies terecht. U bent van harte welkom. Openingstijden: 28 dec: 09:00-18:00 uur, 30 dec: 09:00-20:00 uur 31 dec: 09:00-17:00 uur. Op zondag 29 december is er landelijk geen vuurwerkverkoop toegestaan U vindt Welkoop Grootebroek aan de Industrieweg 15G, 1613 KT Grootebroek.

Welkoop Grootebroek wenst iedereen een mooie en veilige jaarwisseling toe.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen