woensdag 24 juli 2024
spot_img

Welkoop heeft het mooiste vuurwerk

Welkoop is het grootste verkooppunt van vuurwerk in Nederland. U kunt bij Welkoop terecht voor het mooiste vuurwerk. Bij Welkoop Grootbroek zijn ze er al helemaal klaar voor. Menno Landman, bedrijfsleider van dit filiaal, laat alvast één en ander zien.

Voordeliger tijdens de voorverkoop
De voorverkoop van vuurwerk is inmiddels gestart. Zowel in de winkel als online. In de voorverkoop -die loopt tot en met 27 december- zijn er leuke acties. Zo is de ‘Toppunt’1+1 gratis! Bij besteding vanaf 90 euro krijgt u een gratis Blue Camuro. Kijk in de folder of online naar meer acties. Op die manier houd je geld over voor nog een ander product uit de enorme keuzemogelijkheden. Kijk op: www.goedvuurwerk.nl

Silver Label Collectie
Deze lijn van siervuurwerk is speciaal geselecteerd door de vuurwerkexperts en belooft u schitterende effecten. U heeft met vuurwerk van Silver Label een uniek en verrassende stuk vuurwerk in handen. De namen zijn veelbelovend. “Wat denkt u van de Super Massive, Dubai Display Show of Monster Jam?”

Red Label, scherpe prijs
“Door groots en scherp in te kopen kunnen we deze lijn aanbieden tegen de scherpste prijs. Een aantal producten worden Pyromould geproduceerd. Dit verbetert de kwaliteit. Namen als Sloopkogels, Sodeknetter en De Straatbaas beloven veel plezier en een schitterend feest tijdens de jaarwisseling.

Knallend het nieuwe jaar in
Knockout is de derde lijn vuurwerk bij Welkoop. Dit zijn de bruutste effecten. Dit zijn de knallen die jij wilt, hiermee laat je je horen! Het Knockout pakket met de naam The Giant staat garant voor maximale burst en grote, volle effecten. De doos dient door twee personen afgehaald te worden in verband met het gewicht. Waar wacht je nog op?

Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij Welkoop hoog in het vaandel. Dat begint uiteraard al bij de aanschaf van het vuurwerk. “Kies altijd voor legaal en getest vuurwerk. Daarnaast moet je je ogen gewoon beschermen met een veiligheidsbril. Niet alleen jezelf, ook omstanders dienen veilig te zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje.” Welkoop verkoopt uitsluitend veilig getest vuurwerk. Het blijft wel belangrijk dat je het op de juiste manier afsteekt. Daarnaast hebben ze ook veiligheidspakketten en advies en informatie voor veilig gebruik.

Extra bijzonder: de wenspijl
Per wenspijl die verkocht wordt, gaat er 1 euro naar de stichting ’Make a Wish’. In de pijl is ruimte om uw persoonlijke wens, voor uzelf of een ander, te stoppen. Een bijzonder gebaar, zo op de valreep van het jaar.

Afhalen op 28, 29 en 30 december 2017
Dit jaar zijn de bestellingen af te halen op 28, 29 en 30 december. Let op: op 31 december, de zondag, zijn alle verkooppunten gesloten. Tijdens het wachten op uw bestelde producten is er koffie van; ‘Case of Coffee’. Ook kunt u weer heerlijke oliebollen kopen bij de kraam. Ook als u geen vuurwerk nodig hebt kunt u deze laatste maand van het jaar gewoon bij Welkoop voor al uw vertrouwde artikelen en advies terecht. U bent van harte welkom.

Openingstijden:
28 dec: 09:00-21:00, 29 dec: 09:00-21:00 30 dec: 09:00-20:00
Welkoop Grootebroek, Industrieweg 15G, 1613 KT, Grootebroek tel: 0228 – 52 54 54

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen