zondag 26 mei 2024
spot_img

Welverdiend pensioen voor ‘juf’ Lucy!

‘Juf’ Lucy de Valk; die naam is voor veel Andijkers een begrip geworden, want 32 jaar geleden is zij begonnen als peuterjuf op Peuterschool Piggelmee. Nu heeft zij haar carrière afgerond, o.a. in Andijk op peuterschool de Kuyper Klointjes.

Melanie Hendriks is inmiddels 7 jaar een collega van Lucy. Zij stelt: ‘Lucy is een lief en warm persoon, dit zag je terug in haar werk. Ze was ervoor de kinderen en de ouders. Nu kun je denken dit is toch vanzelfsprekend als juf? Maar Lucy was er echt altijd. Ook na schooltijd was ze nog juf, dan bracht ze wat langs de ouders of ging ze langs de bibliotheek. Vaak maakte ze wat voor het lokaal en haar man Ron hielp hier regelmatig aan mee.

Uiteindelijke wens je alle kinderen een goede basis. Juf Lucy heeft 32 jaar lang een bijdrage geleverd aan die veilige basis van honderden peuters. Melanie: Ik vind het nog steeds bijzonder,
dat Lucy meerdere vrienden van mij uit Andijk op de groep heeft gehad en nu ook nog mijn dochtertje van twee jaar oud. Als collega stond ze altijd voor ons klaar en hebben wij veel van haar geleerd. We zullen haar missen op de werkvloer!

Deze geliefde peuterjuf krijgt nu meer vrije tijd, maar zal vast niet stil gaan zitten.
Wij wensen Lucy een heel mooi pensioen toe!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen