vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Wensen in vervulling op de Kuyperschool

De Kuyperschool had dit jaar voor het eerst weer, nadat het een aantal jaren niet door kon gaan, een wensboom in school.
Alle kinderen mochten een wens op een kerstbal schrijven en deze kwamen in de wensboom te hangen. Met de gedachte in het achterhoofd om iets voor een ander te kunnen betekenen. De mooiste wensen kwamen voorbij!

Wensen zoals ‘ik wil graag dat oma koekjes komt bakken in de klas’, ‘dat papa op school mag komen spelen in de kersthoek’ en ‘een sneeuw(schud)bal voor opa omdat dit zo mooi is’. Maar ook ‘bidden voor mijn moeder die MS heeft’.
Kleine en grote wensen, van kleuter gedachten tot grotere wensen kwamen voorbij.
Met behulp van de oudercommissie is er uit elke klas een wens uitgekozen en op 22 december zijn deze in vervulling gegaan.


Er zijn bloemetjes gebracht naar opa’s en oma’s, een fruitmand bij opa om die een hart onder de riem te steken, groep 5/6 heeft een kerstpakket bij een Oekraïens meisje uit de klas en voor haar moeder gebracht en groep 8 is met een groepje naar het oude Sorghvliet geweest om daar een groot pakket gevuld met knutselspullen en chips te brengen voor alle kinderen en zo samen een leuke middag te hebben.

Een geslaagde dag om zo de kerstperiode op school voor de kerstvakantie af te sluiten!
Namens de Kuyperschool wensen we u en jullie een gezond 2023 vol nieuwe, liefdevolle wensen en dromen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen