maandag 24 juni 2024
spot_img

Werk aan de weg

Vorige week heeft de fractie van CDA NH samen met verschillende CDA-afdelingen in West-Friesland, aandacht gevraagd voor de situatie rond de Westfrisiaweg. Een aantal foto’s werden gemaakt op verschillende locaties langs de weg en via social media dagelijks verspreid.

“Net als de gemeentes in Westfriesland, baalt ook de provincie enorm van de ontstane situatie”, aldus Heleen Keur, fractievoorzitter van CDA NH. “Onze CDA-woordvoerder infrastructuur, Hermen de Graaf, heeft op alle mogelijke manieren aandacht gevraagd voor de situatie en onze zorg uit gesproken in Haarlem. We willen met deze actie niet alleen opnieuw de aandacht vestigen op deze bouwput van Westfriesland, maar we willen ook
Heijmans oproepen om toch vooral snel het werk te hervatten. Daarom hebben we maandag 12 december nog symbolisch een speelgoed bulldozer aangeboden aan Heijmans.”
Afgelopen zaterdag kwam een groep CDA’ers samen voor een foto, op een locatie langs de Westfrisiaweg. CDA’ers uit vrijwel alle gemeenten langs de Westfrisiaweg (dus ook uit Koggenland en Heerhugowaard) waren vertegenwoordigd.

“Het CDA wil hiermee haar betrokkenheid aangeven met dit onderwerp en de druk opvoeren. Zowel vanuit de gemeenteraden als vanuit de provincie, volgen we dit onderwerp op de voet en dat zullen we ook na deze week blijven doen! ”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen