donderdag 18 juli 2024
spot_img

West-Frisia versterkt strandteam

De vorig jaar gelanceerde strandploeg van West-Frisia krijgt een verdere impuls. De formatie ziet Tim Groot afhaken. Daarvoor in de plaats schuift een drietal aan. Zowel Volendammer Mick Kemper als Westerlander Joeri van der Tuin maken reeds onderdeel uit van de wegploeg van West-Frisia. Kemper toonde vorig jaar al zijn aanleg met een 25e stek in de zware Hoek van Holland-Den Helder. Sven Nijhuis is de nieuwkomer in de Enra-Mabo-formatie. De Wilnisser reed het afgelopen seizoen voor Volkers-Wessels en maakt de overstap naar West-Frisia.
 
Boegbeeld blijft Tessa Neefjes. De Wervershoofse wist vorig jaar bij de vrouwen de landelijke Knwu strandcompetitie op haar naam te schrijven. Naast de jonge Hoogkarspelder Arne van der Vliet zorgen Venhuizer Peter Koning, Sint-Pancrasser Melvin Bos en Enkhuizer Tino Haakman voor de ervaring in de formatie.
 
Het strandseizoen vangt aan op zondag 27 oktober. Met de 135 kilometer lange wedstrijd Hoek van Holland-Den Helder staat direct de grootste klassieker uit de reeks op het programma.
 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen