maandag 22 april 2024
spot_img

Westfries Bierfestival in de Schalm Westwoud

Op 4 februari vindt er weer nieuwe editie van het Westfries Bierfestival plaats. De missie om de Westfries kennis te laten maken met speciaalbier is nog steeds springlevend.
Met ruim 600 bezoekers in 2022 belooft het voor deze editie weer een grote ode aan het bier te worden in de Schalm in Westwoud.

Meer bier
Het festival houdt zich traditioneel vast aan lokale, Westfriese brouwers zoals De Werf, Tamesteut, Bierbroeders en Hoorns Nat. Maar gaat over verder de Benelux in met Blitz Brewing uit Alkmaar, Rauw Brouwers en K.E.G.S. uit Amsterdam en speciale gast dit jaar: brouwerij Alvinne. Deze Belgische brouwer zal met zijn Flemish Sour Ales de bierkaart aanvullen.

Bier en meer
Naast meer dan 65 bieren op de kaart, kun je lekkere trek of stevige honger stelen met een proeverij van kazen, broodje worst of een patatje stoofvlees. Daarnaast kun je genieten van de vinyl platen, leg je de dag vast bij de photobooth en haal je een souvenir bij de merchandise stand.

Kaarten zijn te koop via de QR-code op de poster. Voor € 10,- heb je de hele dag toegang tot het festival en krijg je een proefglas en twee munten bij binnenkomst.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen