maandag 4 maart 2024
spot_img

Wie wordt de 20.000e bezoeker?

De teller staat inmiddels ruim boven 19.000 bezoekers waarmee 2022 een prima jaar gaat worden. De vraag is niet óf maar wanneer de 20.000e zwemmer De Weid binnen loopt. Kom de komende weken nog even genieten van het buiten zwemmen en wie weet ben jij het wel! De prima zomer van dit jaar heeft nog een prettig effect; met wat extra omzet kan een deel van de extreem gestegen energiekosten weer wat worden terugverdiend.

Noteer vast; 18 september: Snel naar de Bel!
En pak ‘m nog een keer mee dat discozwemmen! Op vrijdagavond 16 september vanaf 19:00 uur de laatste keer in 2022 met DJ en een hoop gezelligheid! Een druk laatste wekkend met ook nog veel afzwemmers voor A/B/C-examen. Veel succes vast!

Opdracht vernieuwen tegelwerk gegeven
De Weid staat voor een van de grootste investeringen sinds de bouw van de familieglijbaan kort na de overname door de vrijwilligers. Direct na het leegpompen wordt het tegelwerk van de zijwanden van het grote bassin inclusief de overloopgoten weg gesloopt en vernieuwd. Flinke vlakken van het tegelwerk zijn na 30 jaar inwerking van chloorwater, vorst en warmte onthecht van het beton eronder. Door de snelle start na sluiting van het bad kan het werk voor het invallen van kouder weer en nachtvorst worden gedaan. We houden je van de voortgang op de hoogte.

Ook vrijwilliger worden? info@deweid.nl

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen