zaterdag 13 april 2024
spot_img

Wil je met mij spelen bij Berend Botje?

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de kinderopvang? Solliciteer dan bij Kinderopvang Berend Botje! Bij Berend Botje vind je een baan waar je met plezier naar toe gaat. Er is persoonlijke aandacht voor jouw talent en binnen het grote, professionele bedrijf heerst een gemoedelijk sfeer.

Berend Botje is op zoek naar goede, lieve pedagogisch medewerkers die hét verschil maken voor de kinderen. Misschien zijn de posters langs de weg of advertenties op social media je niet ontgaan! Op de website www.werkenbijberendbotje.nl vind je het meest recente vacatureaanbod. Met meer dan 50 vestigingen in Noord-Holland zit er ongetwijfeld een locatie tussen die bij je past! Eerder werd Berend Botje uitgeroepen tot ‘Great place to work’ en dat niet zonder reden ‘Berend Botje is een grote professionele kinderopvangorganisatie, maar toch voelt het ‘klein’. Veel collega’s kennen elkaar en de lijnen tussen de medewerkers op de locaties, het centraal bureau en de directie zijn kort. Dat iedereen elkaar kent is handig, maar zorgt ook voor een fijne en gezellige werksfeer!’, vertelt pedagogisch directeur Gaby Alberts.

Veel mogelijkheden om te groeien
Vind je het leuk om meer te leren over jouw vak als pedagogisch medewerker en ontwikkel je je graag verder? Dat kan bij Berend Botje, als je dat wilt! ‘Via onze Beren Botje Academie bieden we onze medewerkers diverse cursussen, workshops en trainingen. Hierbij kun je denken aan Voor- en vroegschoolse educatie (VVE Startblokken), maar ook aan Dunstan babytaal en -gebaren of Oog voor Interactie. Bij Berend Botje laten we ons inspireren door de pedagogische stroming Reggio Emillia. Als iemand hier al mee bekend is, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar ben wanneer dit niet het geval is, bieden we alle ruimte en mogelijkheden om daar kennis mee te maken.’

Stap jij aan boord bij Team Berend Botje? Grijp je kans!
Op www.werkenbijberendbotje.nl staan de meest recente vacatures. Er is momenteel veel mogelijk: vaste uren, flexibele uren, invalpoule.
Staat jouw favoriete locatie of vacature er niet tussen? Neem ook dan gerust contact met José Schuit via 06-50057939, zij bespreekt graag de mogelijkheden.

Op de website vind je tevens ervaringen van andere medewerkers en wat werken bij Berend Botje nog meer inhoudt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen