Ben jij graag in beweging en wil je eens een (nieuwe) sport proberen? Dan is JouwSportPas (JSP) de uitgelezen kans om dit te doen. Door hieraan mee te doen, hoef je niet meteen lid te worden van een vereniging en maak je op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport. Nicolette Bijlsma, Buurtsportcoach Medemblik: ‘Dit is een goede manier om kennis te maken met een sport die je bijvoorbeeld nog nooit hebt gedaan.’

Aanbod
Team Sportservice heeft alle sportaanbieders en verenigingen uit de gemeente Koggenland, Opmeer en Medemblik gevraagd om een leuk en divers aanbod aan lessen samen te stellen. In de gemeente Koggenland is er aanbod voor inwoners vanaf 18 jaar. In de gemeenten Opmeer en Medemblik is er aanbod voor alle leeftijden.

Kosten
Je kunt uit veel sportactiviteiten kiezen en mag zelf weten aan hoeveel activiteiten je mee wilt doen. Verenigingen proberen om de activiteiten gratis aan te bieden, maar in sommige gevallen wordt er wel een vergoeding gevraagd. Meer over de kosten kun je vinden op www.noordhollandactief.nl.

Aanmelden
Doe jij ook mee? Kijk dan snel op www.noordhollandactief.nl voor al het aanbod. Inschrijven kan vanaf 24 januari tot en met 11 februari, maar let op VOL = VOL. De activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. Als de activiteiten vanwege de richtlijnen niet door kunnen gaan, neemt de vereniging contact met je op om een alternatief te bieden.

Meer info?
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de buurtsportcoach uit jouw gemeente door te mailen.

Danique Stuurman, Opmeer: dstuurman@teamsportservice.nl
Nicolette Bijlsma, Medemblik: nbijlsma@teamsportserivce.nl
Wouter Snoek, Koggenland: bsc@sportraadkoggenland.nl