vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Wim Koopman en Michel Haak over raakvlakken en verschillen

Soms kruizen je paden vaker dan één keer. Zo ook bij Wim Koopman en Michel Haak. Ze hebben vele raakvlakken en zijn toch heel verschillend. “Dat maakt dat je elkaar steeds weer tegenkomt, uitdaagt en ook tot steun kunt zijn op vele verschillende manieren. Als ondernemers maakt het je sterker.”

Michel heeft een administratiekantoor op Andijk en Wim een praktijk voor oefentherapie. Beiden mannen zijn geboren en getogen op Andijk. “Het is niet speciaal zo dat we alleen op Andijk gericht zijn. Mensen komen juist ook vanuit de omgeving naar ons toe voor hulp. Soms ervaren cliënten een beetje afstand zelfs wel als prettig.”

Oefentherapie en meer
Wim Koopman heeft in de sportschool Strength & Conditioning West-Friesland (naast het 2CVmuseum) zijn eigen praktijk voor fysio, oefen- en bewegingstherapie. “Daarnaast ben ik sportinstructeur. Als u wordt beperkt in uw werk, tijdens sport of bij andere alledaagse activiteiten dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kijk verder dan alleen naar uw pijnklacht. Zo kijk ik naar het ontstaan van de klacht en waarom een klacht steeds terugkomt. De oorzaak van de pijn wordt behandeld. U krijgt inzicht en wordt u bewust in uw houding- en beweegpatroon, waardoor uw beweeggedrag wordt geoptimaliseerd.”

Alles draait om cijfertjes
Michel Haak van Administratie ‘In de Haak’ voorziet zijn klanten van ondersteuning en advies op gebied van zaken die betrekking hebben op hun onderneming. “Ik heb een brede opleiding genoten en ben van vele markten thuis! De cliëntenkring die ik kan bedienen is daardoor veelzijdig. Administratie: veelal gaat dat om de cijfertjes, maar het is breder. Ook ik denk mee met de persoonlijke situatie van klanten. De administratie is een belangrijk onderdeel van elke onderneming. Als ondernemer wilt u dat er resultaten worden geboekt om uw onderneming draaiende te houden. Graag zet ik me er voor in om u en uw bedrijf op korte- en lange termijn financieel gezond te houden.”

Verschillen en raakvlakken
Er zijn flink wat overeenkomsten te vinden. Wim: “Beide zijn we ondernemer, met hart voor de zaak. Beiden hebben we een adviserende functie. We signaleren belangrijke zaken, geven advies en werken vanuit een basis van vertrouwen.”

Wim benadrukt ook de verschillen nog eens: “Als ik mijn werk goed doe zijn mensen van hun klachten af en zie ik ze voorlopig niet meer terug. Als Michel zijn werk goed doet en zijn klanten tevreden zijn, worden het juist zijn vaste klanten.”

Hier vindt u ons
Koopman Oefentherapie vindt u aan de Gedeputeerde Laanweg 43, 1619 PB Andijk. Bereikbaar via tel: 06 – 25 11 69 16 of e-mail: info@koopmanoefentherapie.nl

Administratie ‘In de Haak’ is gevestigd aan de Sterappel 28, 1619 KA Andijk.
Bereikbaar via tel: 06 – 53 92 18 85 of e-mail: michel@indehaak.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen