maandag 24 juni 2024
spot_img

Win gratis kaarten voor KreaDoe 2019

Heb jij zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste DIY-event van het jaar? Vijf dagen lang zijn de jaarbeurshallen in Utrecht het terrein voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. KreaDoe vindt plaats van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november 2019.

Uit onderzoek van Jaarbeurs blijkt dat bijna de helft van de vrouwen één of meerdere creatieve hobby’s beoefent. DIY is weer helemaal terug van weggeweest. KreaDoe speelt hier op in door nieuwe hobby’s toe te voegen aan het concept, zoals als mixed media en handlettering. Bezoekers kunnen op het event direct aan de slag met hun (nieuwe) creatieve hobby door middel van workshops en demo’s.

KreaDoe viert deze herfst haar 30ste verjaardag
KreaDoe is het grootste DIY-event van heel de Benelux. Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardagsfeest. Hobbyisten genieten deze herfst op dit evenement van de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor de creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends en geven de beste tips & tricks over alle creatieve hobby’s. Zij tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer.

Inspiratiezone
In de inspiratiezone showen groothandels en fabrikanten de nieuwste trends en technieken. Bezoekers hebben de mogelijkheid om in contact te komen met creatieve influencers om al hun vragen te stellen. Karin Lodewijks, organisator van KreaDoe: “Zelfexpressie is hot! Op KreaDoe vind je voor ieder wat wils. KreaDoe brengt een compleet aanbod van hobby’s en mede-creatievelingen bij elkaar. Het draait om inspiratie, maar natuurlijk óók om ‘zelf doen’. Iedere vrouw met een creatieve hobby mag KreaDoe zéker niet missen.”

Meer info
Wat: KreaDoe 2019 Wanneer: 30 oktober 2019 t/m 3 november 2019 dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. Informatie: www.kreadoe.nl

Win 2×2 vrijkaarten

Stuur ons, voor zaterdag 19 oktober, een foto van u en uw creatieve
uiting en maak kans op twee vrijkaarten voor de KreaDoe 2019.
De winnaars staan volgende week in de krant.

Mail aan info@andijker.nl o.v.v. KreaDoe winactie.
Of gooi uw foto in de brievenbus bij Industrieweg 1, Andijk.
Denkt u aan uw naam, telefoonnummer en e-mailadres!!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen