vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Wings of Change neemt nieuwe gesponsorde bus in gebruik

Onlangs heeft Stichting Wings of Change een prachtige bus in gebruik genomen. De aanschaf van deze bus is tot stand gekomen door de inzet van Saam, de sponsoring van omliggende bedrijven en de toekenning van bedragen door een aantal fondsen.

Wings of Change biedt op een prachtige locatie in Andijk, naast de opvang voor roofvogels, zorg aan kwetsbare doelgroepen. Deze doelgroepen, die uit de gehele regio West Friesland komen, zijn deels afhankelijk van vervoer naar dagbesteding en het inloophuis De Sociale Huiskamer.
Het huidige vervoer was hierin niet toereikend en daarom heeft Saam de vervoersbehoefte geïnventariseerd. Saam zet zich in om organisaties te ondersteunen in het realiseren van een voertuig tegen zo laag mogelijke kosten.

Autoservice Andijk, Jumbowood, van de Gruiter Zeildoekproducten, loon- en aannemingsbedrijf van Etten, Drogisterij Vroegop, Vitasys, Peeters Bedrijfswagens en de Kleine Speeltuin dragen Wings of Change een warm hart toe en waren bereid om de bus te sponsoren. Tezamen met de toegekende bijdragen van het Dr. C.J. Vaillantfonds, het Pasman fonds en de Tiny en Anny van Doorne Fonds kon de bus worden aangeschaft en de weg op!
Wings of Change is erg dankbaar dat ze middels deze ondersteuning het vervoer van de deelnemers dagbesteding en het inloophuis kan blijven waarborgen.
Meer informatie: www.wingsofchange.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen