woensdag 24 april 2024
spot_img

Wings weer op volle toeren!

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kan Stichting Wings of Change haar deuren weer openstellen voor inloophuis de Sociale Huiskamer én om weer publiek te mogen ontvangen voor educatieve roofvogelprogramma’s.

Inloophuis de Sociale Huiskamer is geopend op maandag- en dinsdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Het inloophuis is gratis toegankelijk voor een ieder die behoefte heeft aan sociaal contact. Door de vrijwilligers worden diverse activiteiten georganiseerd en koffie en thee is gratis!

Wil je een indrukwekkende en interactieve middag achter de schermen bij Wings meemaken, boek dan de roofvogelworkshop Wings Experience. Je loopt mee met onze (hulp)valkeniers en krijgt de mogelijkheid om zelf mee te helpen in de training van de roofvogels!

Langskomen met een groep of bedrijf kan ook; hiervoor maken we een leuk programma op maat.

Door mee te doen aan de educatieve programma’s heb je niet alleen een unieke natuurbeleving, maar ondersteun je tegelijkertijd ook de stichting in haar doelstellingen!

Omdat veel activiteiten weer doorgang vinden, zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Voel je je aangetrokken tot de stichting, kan je zelfstandig werken en zou je graag een handje willen helpen op regelmatige basis dan kan je je aanmelden.

Er is een grote diversiteit aan activiteiten waaronder het ophalen en wegbrengen van deelnemers, het ondersteunen van de activiteiten in het inloophuis en tijdens de dagbesteding waaronder dierverzorging, groen-, technisch- en onderhoudswerkzaamheden.

Je kunt een roofvogelworkshop online boeken op: www.wingsofchange.nl.

Wil je meer informatie over een roofvogelprogramma voor een groep of bedrijf, heb je interesse om vrijwilliger te worden of wil je graag meedoen met de activiteiten in het inloophuis?
Stuur dan een mail naar:
info@wingsofchange.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen