zondag 26 mei 2024
spot_img

Winterconcert Excelsior

Ondanks het feit dat het orkest nog geen maand geleden het musicalconcert hield, sluit Excelsior het jaar weer traditioneel af met een Winterconcert in kerstsferen. Dit keer vlak voor de kerst op zondagmorgen 24 december om 11.00 uur. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers in kerstsferen.
Op het programma staan sfeervolle nummers en natuurlijk ontbreken ook de kerstklassiekers niet op de lessenaar.

Dit jaar verleent het Barbershopkoor Whale City Sound Reunited medewerking aan dit Winterconcert. De naam van het koor is, volgens barbershoptraditie, ontleend aan de thuishaven van het koor Zaandam waar vroeger de walvisvaart floreerde.

Whale City Sound Reunited is een ensemble wat op projectbasis af en toe bij elkaar komt en voortkomt uit Whale City Sound. Vorig jaar is dat koor na 35 jaar gestopt, zij behoorden tot de top van Nederland op het gebied van Barbershop-singing en hebben concerten gegeven in binnen- en buitenland. Na de opheffing wilden een aantal leden toch nog graag zingen en zijn ze doorgegaan met dit projectkoor en is Reunited achter de naam gezet om het verleden niet helemaal los te laten. Er wordt vierstemmig a-capella gezongen.

Excelsior vindt dit een mooie toevoeging voor een sfeervol Winterconcert. Dirigent en muzikanten hebben er weer zin in om samen met u de feestdagen in te luiden.
Het concert begint om 11.00 uur maar probeert u er rond 10.30 uur te zijn. Waarom??
Toegang is € 7,50 incl. consumptie. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar via: www.excelsior-andijk.nl of scan bijgevoegde QR-code.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen