dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Winterfair Enkhuizen op zaterdag 9 december wordt een plaatje!

We hebben maar liefst 110 deelnemers met de leukste en mooiste handel voor je geselecteerd. Zij bemannen de kramen die staan opgesteld op de Westerstraat vanaf de Paulus Potterstraat tot aan de Zuiderkerksteeg.  Naast, uiteraard, kerstdecoratie en -benodigdheden vind je een keur aan andere handel voor de komende feestdagen.

Van lekkere luchtjes tot wollen sjaals en mutsen, van warme dekentjes voor op de bank tot chocolade en andere snoeperijen. Kom vooral kijken of er iets voor je gading bij is! En vind je het niet op de markt, dan slaag je ongetwijfeld bij een van de leuke en veelzijdige winkeltjes in de historische binnenstad. Ook hebben we een bomvol programma met allerlei entertainment samengesteld. Het leuke is dat er veel lokale en regionale koren en groepen zijn. Het wordt deze dag dus heel gezellig in Enkhuizen! De lokale horeca ontvangt je gastvrij om je te voorzien van een lekkere lunch of een aangeklede borrel. 

De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kom op tijd want wij verwachten topdrukte! Of komt met het openbaar vervoer naar Enkhuizen. Het trein- en busstation is op vijf minuutjes lopen naar het stadshart.  

Een uitgebreide opsomming van entertainment en kooplieden vind je op:
edithhartogevenementen.nl/
winterfairenkhuizen
Tot ziens in Enkhuizen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen