woensdag 24 april 2024
spot_img

Wintermarkt op 16 november in De Kapel

Van alles te koop
Zaterdag 16 november houden we onze jaarlijkse wintermarkt. Er is van alles te koop: curiosa, glaswerk, potten, speelgoed en puzzels, cd’s, enz. Ook de tafels met vele boeken staan op je te wachten. Het Rad van Avontuur zal volop draaien met leuke prijzen. Natuurlijk is er weer fruit te koop, en ook de bloemen staan weer voor u klaar. En zoals altijd kunt in de tuinkamer kaarten maken met Gerda.

Gezellig een kopje koffie doen
We hebben koffie en thee met iets lekkers erbij, maar ook heerlijke soep. Dus kom gezellig even langs of maak even een tussenstop tijdens je fiets- of wandeltocht. We hopen weer op een gezellige dag! Iedereen is van harte welkom om even langs te komen op zaterdag 16 november van 10.00 tot 14.00 uur in en om De Kapel, Middenweg 48 te Andijk.

Opbrengst voor Leergeld West-Friesland
en SchuldHulpMaatje West-Friesland
De rommelmarkt heeft verschillende doelen. We recyclen gebruikte materialen. We bieden een plek om zomaar even gezellig naar toe te gaan. En de opbrengst van de markt gaat dit keer naar twee sociale doelen: Leergeld West-Friesland en SchuldHulpMaatje West-Friesland. En misschien helpen we zo een beetje onszelf en een beetje onze naaste.

Inleveren bruikbare spullen
Heeft u leuke en bruikbare rommelmarkt spulletjes die u bij ons langs wilt brengen? Dat kan! Dit kunt u inleveren op donderdag 14 en vrijdag 15 november tussen 16.00 en 20.00 uur in De Kapel aan de Middenweg 48. Kunt u zelf de spullen niet brengen, dan kunt u bellen naar Trude Leegwater 0228-591594 (of bij geen gehoor Roel Doef 0228-593200). Bij voorbaat onze hartelijke dank en tot ziens op 16 november.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen