donderdag 13 juni 2024
spot_img

Winterse Bier- & Wijntocht

Een verfrissende wandeling tussen de cafe’s van Wervershoof
Met een tocht over de Dorpsstraat van het begin tot aan eind van het dorp kom je 4 cafe’s tegen (vice versa). En wanneer gebeurt het dat je op een Winterse zondag in de namiddag alle café’s een bezoek brengt. Die mogelijk is er natuurlijk altijd maar nu is er een extra zetje in de rug om die ook daadwerkelijk uit te voeren. En met de Winter is het lekker fris om naar buiten te gaan en ook weer naar binnen om in een warm en gezellig cafe een drankje en een hapje te nuttigen.

Zondag 17 februari van 15:00 tot 19:00 uur is er in Wervershoof een Winterse Bier- & Wijntocht tussen de 4 cafe’s die Wervershoof rijk is. Bij ieder cafe kan een speciaal biertje of een wijntje gedronken worden in combinatie met een hapje.

Wat dacht je van een Ciney Bruin of Affligem Dubbel, een Campo di Marzo of een Texelse Noorderwiend. Een boerenkool stamppot speciaal, een runderstoof met ontbijtkoek of een winterse berehap met lekkere volle satesaus.

De strippenkaart, om mee te doen aan deze tocht, is zowel voor de bier als de wijn te gebruiken en is verkrijgbaar bij de deelnemende cafe’s voor het bedrag van € 22,-. Een mooie gelegenheid om alle cafe’s van Wervershoof op één middag te bezoeken met je familie, vrienden of kennissen.
De Bier- & Wijntocht is een initiatief van de gezamenlijke horeca Wervershoof, Come Together.

Welkom in De Hoek, Quicksilver Bar, ’t Fortuin en Hèt Café van Wervershoof.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen