Tribute Band Rondje Doe Maar. Foto aangeleverd

Stichting Music Events Wervershoof en Café Restaurant ‘t Fortuin zetten in op optimaal genieten met een nieuwe editie van Winterstoppop! Terug van weggeweest gaan we er op zaterdag 18 februari tegenaan met diverse muziek uit de regio; van akoestische solo-optredens tot bands met stevige rock. Met een mix van nieuw talent en ervaren muzikanten. En een thema, voor deze editie ‘Back to the 80ies’. Gecomplementeerd met een Doe Maar coverband!

Nieuw dit jaar is het muziek diner voorafgaand aan het hoofdprogramma: Johan Kruizinga zal met zijn popsongs zorgen voor een aangenaam sfeertje tijdens een heerlijk Winterstoppop feestmaal. Vanaf 17:30 uur kun je terecht in het voorcafé. Voor dit arrangement zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Na het diner gaat het officiële programma van winterstoppop van start, en zullen vanaf half acht diverse singer songwriters optreden in het voorcafé. Lokale bands en de hoofdact zullen vanaf dezelfde tijd optreden in de achterzaal. De timetable zal binnenkort op onze website te vinden zijn.

Het belooft weer een gezellig en muzikaal avondje te worden. Koop je kaartjes via www.smew.nl

Tip voor in de agenda: op 22 april organiseren wij een avond om het dertigjarig bestaan van onze stichting te vieren. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.