vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Wisseling van de wacht

Vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering werd het officieel, Jaap Kwantes gaf na jarenlang voorzitterschap het stokje over aan Marcel Aker. En dus zal Sporting Andijk vanaf het seizoen 2017-2018 een nieuwe preses hebben. Een nieuw tijdperk is aangebroken waarin de vereniging optimistisch naar de toekomst kijkt, maar er vooral ook dankbaar wordt teruggekeken op een mooie periode met Jaap aan het roer.

In 2008 werd Jaap bij het toenmalige Asonia naar voren geschoven als de nieuwe voorzitter. Mensen binnen de club wisten zeker dat hij de beste keuze zou zijn. En dat bleek. Jarenlang zette hij zich in voor de oostelijke vereniging van het dorp met als voornaamste taak om de vereniging zo goed mogelijk richting de fusie te leiden met AVV.

Deze fusie werd in 2014 een feit en het was dan ook geen verrassing dat Jaap werd aangewezen om op de voorzittersstoel te blijven zitten, maar dan die van Sporting Andijk. Drie seizoenen lang deed hij dat met verve, waar iedereen binnen de vereniging erg dankbaar voor is.

Nu is het voor Jaap tijd om een stapje terug te doen en zal Marcel de functie van voorzitter gaan bekleden. Als voorzitter van de voetbalafdeling was Marcel de afgelopen jaren al een zeer gewaardeerde kracht, en daarom is het bestuur van Sporting Andijk erg blij dat Marcel doorschuift naar de positie van algemeen voorzitter.

We willen Jaap enorm bedanken voor zijn inzet tijdens in totaal 9 jaar voorzitterschap bij Asonia en Sporting Andijk. Zijn kenmerkende positiviteit was een waardevolle toevoeging voor de vereniging.

Daarnaast willen we Marcel heel veel succes wensen als de nieuwe voorzitter van Sporting Andijk. We twijfelen er niet aan dat hij deze positie succesvol zal invullen en kijken met enthousiasme naar de toekomst!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen