woensdag 24 april 2024
spot_img

Woning kopen in 2021? Bij Kuin nu virtueel verkopen

Gekke markt, zo kunnen we nu de woningmarkt wel noemen. Lage rente, geen woningaanbod, Covid 19. Hoe bijzonder blijkt hier wel uit. Economen van de Rabobank voorspellen in september 2020 daling van de woning prijzen van 0,8%. In december 2020 passen ze de verwachting aan: een stijging van 5,5% verwacht. In maart 2021 verwachten de economen een stijging van 8% in 2021. Heel anders dan in 2013, toen zetten mensen hun woning te koop, ”eerst verkopen dan pas kopen” was het motto. Dus heel veel woningen te koop. Nu is het 180 graden gedraaid. Verkopen geen probleem maar wat nieuws vinden……. Wij merken het ook. Er staan veel mensen ingeschreven bij ons. We hebben een groot zoekersbestand van mensen uit Andijk, Wervershoof en omstreken maar ook van buitenaf, die vaak ook weer de eigen woning willen verkopen, maar er is NOG geen passende nieuwe woning. Je wilt je eigen woning nog niet actief te koop zetten, maar ongemerkt wacht je zo op elkaar. Daarom hebben we Virtueel verkopen. Je oriënteert je rustig op een andere woning. Zien en ontdekken hoeveel vraag er is voor je eigen huis en welke prijs. En dan snel schakelen als gewenst.

We hebben al woningen virtueel te koop. Denk aan mensen die bijvoorbeeld nieuw gaan bouwen, het duurt nog even voor de nieuwe woning klaar is. Dan kunnen we nu al koper en verkoper bij elkaar brengen. Wij hebben een goed beeld van de markt en weten hoeveel vraag er is naar uw woning. Maar wat misschien nog belangrijker is. Is er een woning die past binnen uw woonwensen?

Benieuwd naar alle voordelen of meer weten over virtueel verkopen? Weten of er belangstelling is voor uw woning en of uw nieuwe woning al virtueel te koop staat? Neem contact op met Kuin Makelaardij. Wij komen graag bij u langs.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen