dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Word een gewaardeerde sponsor van Huttendorp Andijk!

Huttendorp Andijk, het geliefde zomerevenement voor kinderen in ons dorp, staat weer voor de deur en we zijn op zoek naar sponsors die ons willen helpen om dit evenement mogelijk te maken! Als sponsor van Huttendorp Andijk draagt u bij aan het creëren van onvergetelijke herinneringen voor de kinderen van onze gemeenschap en het bevorderen van buitenspeelplezier.

Door uw steun kunnen we niet alleen het evenement zelf organiseren, maar ook investeren in verbeteringen en uitbreidingen om de ervaring voor de kinderen nog specialer te maken. Of het nu gaat om het faciliteren van activiteiten, het verstrekken van materialen of het bieden van financiële ondersteuning, uw bijdrage is van onschatbare waarde voor ons.
Als sponsor van Huttendorp Andijk kunt u rekenen op een prominente vermelding op onze website en tijdens ons evenement zelf. Wilt u graag deel uitmaken van dit fantastische initiatief en uw bedrijf in de schijnwerpers zetten als een betrokken gemeenschapspartner?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via sponsors@huttendorpandijk.nl en ontdek hoe u kunt bijdragen als sponsor van Huttendorp Andijk!

Samen bouwen we aan een onvergetelijk Huttendorp voor alle kinderen in Andijk. Dank u wel voor uw steun!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen