woensdag 24 april 2024
spot_img

Word één van de onmisbare vrijwilligers voor Huttendorp Andijk!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van ons geliefde Huttendorp, een betoverend evenement voor de basisschoolkinderen van Andijk. Als vrijwilliger tijdens Huttendorp speel je een belangrijke rol in het creëren van onvergetelijke herinneringen voor de kinderen van ons dorp. Je helpt mee met het opbouwen van de hutten, bij de leuke activiteiten en het waarborgen van een veilige en gezellige omgeving voor alle deelnemers.

Maar dat is niet alles! We zijn ook op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die zich gedurende het jaar willen inzetten. We kunnen hulp gebruiken voor allerlei zaken zoals het opzetten en bijhouden van de website en sociaal media-accounts, voor het regelen van pallets en de terreininrichting. Of bijvoorbeeld voor het werven van sponsoren. Door je talenten in te zetten voor fondsenwerving, help je ervoor te zorgen dat Huttendorp kan blijven groeien en bloeien, zodat we ook de komende jaren alle kinderen kunnen laten genieten van dit fantastische evenement. Enkele keren per jaar komen we samen voor een overleg waarbij we de taken verdelen en we bekijken of alles op schema loopt. Ook kan iedereen met leuke ideeën komen om voor alle vrijwilligers en deelnemers een nog mooier Huttendorp te organiseren.

Dus, als jij graag je steentje bijdraagt aan een geweldig lokaal initiatief, waarbij je zowel kinderen als de gemeenschap van Andijk een glimlach bezorgt, meld je dan vandaag nog aan als vrijwilliger voor Huttendorp! Samen maken we een onvergetelijk avontuur voor alle basisschoolkinderen in ons dorp! Als je je aangesproken voelt door ons initiatief en graag deel wilt uitmaken van ons team van vrijwilligers, neem dan gerust contact met ons op via vrijwilligers@huttendorpandijk.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen