zondag 26 mei 2024
spot_img

Wordt het nu toch schaatsen of weer niet??

Terwijl ik dit stukje schrijf wordt het nu echt spannend. Diverse weerstations geven aan dat het in week 2 misschien mogelijk wordt om te schaatsen bij diverse ijsverenigingen. Wij zeggen altijd eerst zien en dan geloven.
IJsclub Andijk heeft afgelopen week alles klaargemaakt, want ja stel je nu eens voor dat het dit jaar echt schaatsen wordt. Het zou prachtig zijn als het echt gaat vriezen en dat de schaatsen uit het vet kunnen. Daarom: leden, maar ook voor die mensen die nog geen lid zijn en toch ook graag willen schaatsen houdt goed in de gaten of er komende week op de ijsbaan ‘De Toemer’ geschaatst kan worden. Bel 0228-591556 of kijk op de site van de IJsclub Andijk om te weten of de IJsbaan open is.

Geen schaatsen voor u of uw kinderen?
De IJsclub Andijk heeft van een sportwinkel die in 2023 is gestopt dozen met schaatsen gekregen met daarbij de woorden misschien kunnen jullie als ijsvereniging er nog iemand blij mee maken.Dit zijn lage noren, dus zonder schoen, dit verouderde model moet dan ook nog met riemen en veters worden vastgemaakt. Maar prima voor wie er mee kan en wil schaatsen. Beter wat dan niks. Het hoeft niet altijd mooi te zijn maar als het maar voldoet!!!!! Kosten voor deze schaatsen 0 Euro. Wie weet zit uw maat er wel bij.
Heeft u belangtelling voor deze schaatsen die wij hebben ontvangen van deze sportwinkel neem dan contact op met de IJsclub Andijk via: 0228-591556 of 06 – 4145 1610 zodat wij (na afspraak) de schaatsen aan u kunnen tonen.

Lid worden van IJsclub Andijk
Wilt u dit seizoen nog lid worden en de IJsclub ondersteunen, bel: 0228-591556.
Voor de leden die hun contributie nog niet hebben overgemaakt voor het seizoen 2023-2024 wilt u dit zo snel mogelijk in orde maken B.V.D. namens de IJsclub Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen