dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Workshops bij Bit of Phantasy

Als nieuwe inwoner van West Friesland is mij al veel gevraagd of ik het hier naar mijn zin heb. Ik besef intussen dat ik in een bijzonder stukje Nederland ben komen wonen.

Het landschap, de huizen en boerderijen en niet te vergeten de mensen zijn hier net even anders dan elders. In positieve zin dan.

Atelierruimte
Ik ben dol op prachtige luchten en daaraan is boven het IJsselmeer geen gebrek. Intussen ben ik in Andijk gaan wonen en heb ik niet ver van mijn huis een mooie atelierruimte kunnen huren. Alles bij elkaar geeft het mij een hoop inspiratie en worden de accu’s van mijn creatieve ik flink opgeladen. Sinds 1983 heb ik mijn eigen bedrijf “Bit of Phantasy”. Als zodanig heb ik al aardig wat werk verzet op het grafische vlak met illustreren als specialisme. Via “hoort zegt het voort” heeft het mij nooit aan opdrachten ontbroken.

Dagelijks ga ik nu naar mijn atelier om er te werken. Dit kan ook uit het schilderen van schilderijen bestaan. Iets waarvan ik een aardige collectie wil opbouwen en mogelijk exposeren. Daarnaast kan het zo zijn dat ik bezig ben met het maken van sculpturen. Ik combineer aan de lucht drogende klei met styropor (piepschuim) en kan daar, door de prettige verwerking ervan, alles mee maken wat ik wil.

Workshops
Voor wie dat leuk lijkt is het mogelijk gebruik te maken van mijn ervaringen door deel te nemen aan een workshop. Deze workshops kunnen heel gevarieerd zijn.

Naast het schilderen in diverse technieken kunt u ook komen boetseren. In overleg zijn er nog veel meer mogelijkheden. Mozaïeken, 3D vilten, Powertex, knuffels maken, papier maché, Tiffany, Glas in Lood, pop-up kaarten maken en wie weet nog meer. Mocht u kiezen voor het afbeelden van een bestaand onderwerp, neem dan een foto mee of iets dergelijks. Dan hebben we een referentie om naar toe te werken.
Ook kinderen zijn van harte welkom. Kinderen roepen niet dat ze niet creatief zijn. Die gaan gewoon!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen